6 Ocak 2011 Perşembe

Chanel No.5 - Audrey Tautou

Kadın parfümleri dünyasında kült bir yere sahip olan, Marilyn Monroe'ya sorulan "Yatarken ne giyersiniz?" sorusuna kendisinin "Nothing but Chanel No.5-Chanel No.5 harici hiç birşey" cevabını vermesiyle efsanesi iyice perçinlenen parfümün, daha çok "Amelie" filmiyle bilinen Audrey Tautou'nun oynadığı ve Jean-Piérre Jeunét'nin yönettiği Orient Express-İstanbul temalı reklamı bir harika.


16 yorum:

  1. yazdıklarından gördüğüm kadarıyla çoğunlukla erkek üzerine yorumlarda bulunuyorsun.bu işin içinde olduğuna göre az çok bilirsin bir kaç tane etkileyici ve çarpıcı kış aylarına uygun bir kaç bayan parfümü hakkında bilgi verirsen çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Etkileyici ve çarpıcı mı? Tom Ford Black Orchid nokta atış, Hugo Boss Deep Red plase

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  4. MERHABA, YORUMLARINIZI OKUDUĞUMDA BAZI PARFUMLER KONUSUNDA ORTAK KANIYA VARDIĞIMIZI GÖRÜNCE, ÖNERİLERİNİZİ DİKKATE ALABİLECEĞİMİ GÖRDÜM.ANCAK KADIN PARFUMU ONERILERINIZ AZ, VE EVET GERÇEKTEN KADIN PARFUMU ONERILERINIZI DE YAZRASANIZ ÇOK SEVINIRIM.ÇOK HAFİF VE AKILDA KALICI PARFUM DRSEM NE DERSİNİZ ?

    YanıtlaSil
  5. Selam, hafif dediğiniz için, Hermes Un Jardin sur le Nil, Thierry Mugler Cologne, Acqua di Gioia(Gio değil, yeni çıkanı), Bulgari Eau The Blanc ve Rouge, Estee Lauder Pure White Linen, Prada Infusion de Fleur d'Oranger...Bunlar denenebilir.

    YanıtlaSil
  6. oncelikle gordugum en iyi parfum blogu oldugunu belirtmek isterim....

    Tom ford black orchid bir erkek kullanimi icin sizce nasildir.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim:)

    Black Orchid bence erkek kullanımı için aşırı bir koku. Soğuk kış günlerinde azar azar kullanılabilir ancak Dior Homme Intense'i her zaman tercih ederim.

    YanıtlaSil
  8. Tekrar selam asiri derken ciceksi mi kadinsi mi o kismi biraz acabilir misiniz ?
    Dior home cukulata gibi kokmuyor mu sizce ?

    Tesekkur ederim cevabiniz icin . . .

    YanıtlaSil
  9. Erkek kullanımı için lüzumsuz derecede kuvvetli ve kadınsı yönleri ön planda olduğunu düşünüyorum Black Orchid'in. Bir 10 ml. civarı edinilirse koleksiyonda bulunabilir ancak tam şişe alınmasını (hele ki bir süre denenmeden) asla tavsiye etmem.

    Dior Homme Intense'te tereyağlı kurabiye-çikolata gibi bir koku var, yok değil. Ancak çikolatalı koku olarak referans gösterilebilecek bir koku olduğunu düşünmüyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Dun Black Orchid denedim kiz arkadasimada denettirdim koku karakteri bir erkek teninde ve kadin teninde cok farkli bir yapiya burunuyor...
    Saygilarimla

    YanıtlaSil
  11. chanel in erkek parfümlerinin olmaması bu güzelim bloga hiç yakışmamış : ) en kısa zamanda antaeus , egoiste ve platinum egoiste bekliyoruz : )

    YanıtlaSil
  12. Merhaba leto bey,siteniz mükemmel tebrik ederim.Chanel Sycomore hakkında yorumunuzu bekliyorum.saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, beğeniniz için teşekkür ederim. Sycomore çok severek kullandığım bir vetiver ağırlıklı parfüm. Neler neler unisex diye pazarlanırken bunun kadın parfümü olarak pazarlanması garibime gidiyor.

      Sil
    2. Çok teşekkürler yanıtınız için,kolay gelsin iyi çalışmalar.saygılarımla.

      Sil
  13. arkadaşlar sakın ama sakın black orchid kullanmayın :)benim için tam bir hayal kırıklığı oldu inanın

    YanıtlaSil