15 Kasım 2010 Pazartesi

Joop Jump


Çıkış yılı: 2005
Tasarım: Sophie Labbé

Üst nota: Biberiye, kimyon, greyfurt
Orta nota: Kişniş, helyotrop bitkisi, votka, menekşe
Dip nota: Tonka, misk, vetiver, vanilya

Joop Jump da tıpkı Christian Dior Dune gibi inanılmaz pozitif duygular beslediğim bir koku. Parfümü niteleyeceğim yegane kelime "neşeli" olması. İnsanı mutlu eden yumuşak ve tatlı bir yapısı var.

Kişniş ve kimyondan oluşan baharatlı notaları tıpkı bir votka-martini çözeltisinde olabileceği gibi kokunun tatlı yapısı içersinde erimiş ve yazın barda otururken içtiğiniz tatlı bir kokteyl gibi kokusu burna saldırıyor.

Bir takım elbise kokusu değil, ofis kokusu değil, son derece canlı, aktif ve eğlenceli bir koku. Dior Homme tarzı kokuları sevenler fiyatı da çok uygun bu kokuya bayılır.

Kalıcılık ve farkedilirlik çok iyi, tek fısla rahat 5 saat götürür. Baskın yapısından dolayı sadece sıcak yaz günlerinde kullanımı pek hoş olmaz.

Koku: 7 Kalıcılık: 7 Farkedilirlik: 7 Genele Hitap: 7

Aldığıma pişman mıyım?: Hayır

Nisan 2013 edit: Sanırım korkunç bir reformülasyona gitmiş. Son zamanlarda mağazalarda kokladıklarım aşırı zayıf ve o karakteristik kokusu pek yok.






5 yorum:

  1. Bende bu JOOP JUMP' a pozitif duygular besliyorum.Çok kaliteli olmasada hoş bir koku olduğunu düşünüyorum. Leto joop' un nightflight diye bir kokusu var. Biliyormusun yorumlayabilirmisin.

    YanıtlaSil
  2. Joop Go nasıl acaba ?

    YanıtlaSil
  3. parfümü iki gün önce aldım. bu sabah saat 7 de sıktım ve evden çıktım. şu an saat 09:16 ve YOK !!!!. parfümden en ufak bir iz yok. şaka gibi. sıradan bir açık parfüm kadar bile kalıcı olmadı. givenchy blue label dan sonra ikinci hüsran...

    YanıtlaSil
  4. Ben joop hastasıyım. Hemen hemen tüm kokularını kullandım. İlk favorim homme'dur. Sormayan kimse kalmadı bu kokunun adı ne diye. Halbüki yeni bir koku değil. joop go çok sıcak bir koku. Yaz kokusu denebilir. Nightflight i internetten koklamadan aldım. Pişmanmıyım hala kararsızım. Çok etkili bir koku değil ve tam oturmamış. Ama ferah ve turunçgil koku severler kesinlikle etkilenir. Jump ı kullanmadım ama istiyorum. Ve bir de thrill var ki en merak ettiğim.

    YanıtlaSil
  5. joop Homme Hastaları!j.homme WILD çıktı..nasıl kokar bilmem..bilen varsa söylermi nasıldır?

    YanıtlaSil