9 Kasım 2010 Salı

Gucci pour Homme

Çıkış yılı: 2003
Tasarım: Michel Almairac-Tom Ford

Üst nota: Bergamot, lavanta, limon, zencefil, biber
Orta nota: Sedir, paçuli, yasemin, sandalağacı, papirüs bitkisi
Dip nota: Amber, tütsü, misk, vanilya, adaçayı, deri

Hemen hemen tüm kokuları gayet başarılı ve etkileyici olan modaevi Gucci'den modern bir maskülen tadında jenerik bir koku.

Jenerik bir koku diyorum çünkü gene nota kavramını atlayarak bu kokunun yoğun bir odun ve tütsü kokusu olduğunu söylemek istiyorum. Kokladığım en iyi odunsu parfümlerden. Yani açık açık ağaç kabuğu gibi kokuyor, genel ve yaygın bir beğeni için üretilmediği besbelli.

Şık, lüks, erkeksi, çok karakter sahibi ve kesinlikle 25 yaş üstü takım elbise kokusu. Kışın kullanılmalı. Gençtir öğrencidir bu kokuyu hem beğenmez hem de yazık eder.

Koku: 8 Kalıcılık: 7 Farkedilirlik: 7 Genele Hitap: 6
Aldığıma pişman mıyım?: Hayır

8 yorum:

  1. gucci pour homme II bunun yaz versiyonu diyorlar yaz için almayı düşünüyorum siz ne dersiniz diğer yaz kokuları gibi uçarmı ? farkedilir midir ?

    YanıtlaSil
  2. GPHI ve II nin birbirleriyle hiç alakası yok. Gayet iyidir, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Envy'ye de bir inceleme yazsanız çok güzel olur. Bir kaç blogu daha takip ediyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Selam, Envy elimde var, ilerleyen günlerde koyacağım.

    YanıtlaSil
  5. merabalar herkese...
    Gucci By Gucci Homme EDT Erkek Parfümü hakkında yorum rica ediyorum sizlerden... memnun olan varmı bu parfümden... yorumlarınız önemli :)

    YanıtlaSil
  6. Detaylı yorumum yok ancak basit ve özelliksiz bir koku, ben beğenmemiştim.

    YanıtlaSil
  7. Ben envy aldım ama kokusu bana tütün kolonyası gibi geldi. Size de böyle mi gelmişti yoksa aldığım yerle irtibata mı geçmeliyim?

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar, Gucci Guilty ve Guilty intense'yi denedinizmi? Ben Guilty intense'i denedim ve harika bir koku hem kokusu hem de kalıcılığı enfesti. Yorumunuz olursa sevinirim.

    YanıtlaSil