20 Ocak 2012 Cuma

Kilian'dan yeni bir seri

By Kilian markası, ilk çıkışını yaptığı L'Oeuvre Noire ve akabinde gelen Arabian Nights serilerinden sonra 2012'yi de boş geçmeyeceğini açıkladı.


Bu sefer Uzakdoğu'ya ithaf edilen Asian Tales isimli bu seride tabi ki tekrar Calice Becker'ı göreceğiz.

Serinin 2012 yılında çıkacak olan parfümleri "Water Calligraphy" ve "Bamboo Harmony" isimlerini taşıyor. İlerleyen yıllarda seriyi tamamlayacaği planlanan kokular ve çıkış yılları da şöyle:


The Tale of the Bamboo Cutter (2012), The Peony Pavillion (2013), The Peach Flowers Water Source (2014), The Lotus Flower (2014) ve the King Dragon (2015)



Water Calligraphy'nin açıklanan notaları greyfurt, kiraz çiçeği, manolya, zambak, yasemin, tarhun ve vetiver;



Bamboo Harmony'nin ise bergamot, neroli, çay yaprakları, mimoza, mate, incir ve meşe yosunu.



Koklamak için sabırsızlanıyorum.

3 yorum:

  1. abi kilian'dan bahsediyosun ama hiç bi parfümünü yorumlamıyosun niye böyle yapıyosun :(

    YanıtlaSil
  2. Kilian yorumları sırayla geliyor

    YanıtlaSil
  3. Ben Bamboo Harmony ve Water Calligraphy parfümlerini denedim Harvey'de ikili sample olarak vardı, aldıklarımın yanında verdiler. Bamboo Harmony, benim tenimde hiç kalmadı bile, neredeyse hiç kokmuyor, çok ama çok hafif bir koku. Kenzo L'eau Par bile bunun yanında Amouage parfümleri gibi kalır, o derece yani.
    Water Calligraphy'se oldukça güzel bir koku, ki By Kilian parfümlerinin denediğim hiçbirini sevmemiştim, %90'ını denemiştim. Bir dahaki gidişimde bir tane alırım, yorum yazarım. Ama dediğim gibi çok güzel bir koku. Oldukça meyveli ve hafif, biraz Creed parfümlerini andırıyor.

    YanıtlaSil